Snelle boodschap of zondagsvisite?

Cambio is even flexibel in te vullen als jouw vrije tijd. Met een stadsauto of een ruimere wagen. Eenmalig of frequent. In je eigen stad of tijdens een weekendje weg. 24/7, wat de dag ook brengt. 

Hoe werkt het?

  1. Registreer online en download de cambio-app
  2. Reserveer je eerste rit met onze app.
  3. Haal je auto op met de cambio app aan de standplaats en breng hem daar terug
  4. Betaal maandelijks, per kilometer en aantal gereden uren.

Doe jij je voordeel met cambio?

Cambio autodelen heeft zoveel voordelen... Is cambio voor jou een logische keuze? Je ontdekt het met deze eenvoudige test.

Ontdek het aanbod in jouw buurt

Met cambio heb je toegang tot 1950 voertuigen in meer dan 80 steden. Gezellige tête-à-tête? Comfortabel met vier of ruime luxe met zeven? Ons wagenpark staat 24/7 voor je klaar.

Nog geen cambio in jouw buurt?

Of ken jij dé ideale plek waar er eventueel een cambio-standplaats zou kunnen komen? Pin dan jouw cambio! We brengen graag in kaart welk cambio-potentieel er is in jouw buurt.

Hoeveel kost het?

Als cambio-lid betaal je een vaste kost per kilometer en per uur - afhankelijk van het gekozen wagentype. Ontdek de formule die het best past bij jouw rij- en levensstijl. Hoeveel kan jij besparen met cambio?

97% tevredenheid onder onze +60.000 leden

"Toen onze auto plots niet meer bruikbaar was, was cambio het perfecte cadeau om onze mobiliteit heel anders te gaan bekijken."

Joke uit Mechelen

Jouw auto zonder zorgen

Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee én gemakkelijk want alles is inbegrepen.

Overal beschikbaar
Brandstof inbegrepen
Gratis parkeren in jouw stad
Inclusief onderhoud
Nooit meer schoonmaken
Volledig verzekerd

Is cambio iets voor jouw bedrijf?

Meer dan 15.000 professionele gebruikers kiezen vandaag al voor cambio business. We helpen jouw wagenpark te optimaliseren met flexibele formules vanaf €1,32 per uur en €0,16 per kilometer. Op het einde van de maand krijg je één overzichtelijke factuur.

cambio autodelen voor jouw bedrijf
De Lijn
mpact
NMBS
VAB