LEZ

Om de luchtkwaliteit te verbeteren voeren verschillende steden een lage-emissiezone (Low Emission Zone of LEZ) in. Enkel voertuigen die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen mogen dan nog in de zone rijden.

Lage emissiezone

Waar zijn er lage-emissiezones?

Ook in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is er sinds 2018 een LEZ.

Heeft jouw auto niet de juiste euronorm? Geen paniek! Als je pakweg minder dan 11.000 km per jaar op de teller van je auto staan hebt, kunnen wij je met cambio ongetwijfeld een interessant alternatief bieden.

Cambio autodelen spaart immers niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. En het is bovendien super makkelijk: geen omkijken naar je auto, geen zorgen rond onderhoud en verzekering, ...

Voor slechts 4 à 8€ per maand (verzekering inbegrepen!) heb je toegang tot het cambio wagenpark in gans België. Je hebt daarbij de keuze uit al onze wagens, van kleine stadswagen tot ruime bestelwagen. Je ontdekt er alles over op deze site.

Ontdek het aanbod in jouw buurt

Met cambio heb je toegang tot meer dan 1850 voertuigen in 70 steden. Gezellige tête-à-tête? Comfortabel met vier of ruime luxe met zeven? Ons wagenpark staat 24/7 voor je klaar.

Hoeveel kost het?

Als cambio-lid betaal je een vaste kost per kilometer en per uur - afhankelijk van het gekozen wagentype. Ontdek de formule die het best past bij jouw rij- en levensstijl.

LEZ in Gent

Vanaf  2020 is ook in Gent de lage-emissiezone van kracht. De voordelen die je hebt als autodeler zetten we hier even op een rijtje:

  • Altijd een LEZ-goedgekeurde auto ter beschikking
  • Met een deelauto parkeer je overal gratis in Gent
  • Je hebt keuze uit meer dan 280 auto's in en rond Gent
  • Jouw wagenpark gaat voortaan van kleine cabrio tot grote bestelwagen
Zorgeloos door de LEZ Gent

97% tevredenheid onder onze +55.000 leden

"Toen onze auto plots niet meer bruikbaar was, was cambio het perfecte cadeau om onze mobiliteit heel anders te gaan bekijken."

Joke uit Mechelen

Jouw auto zonder zorgen

Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee én gemakkelijk want alles is inbegrepen.

Overal beschikbaar
Brandstof inbegrepen
Gratis parkeren in jouw stad
Inclusief onderhoud
Nooit meer schoonmaken
Volledig verzekerd
Pechverhelping
24u/7d bereikbaar
Voordelig